Over ons

Ontdek wie achter Baby Spa'rkle zit. 
Leer hen kennen

 

Wie zijn we?

De eerst weken na de bevalling kunnen nogal hechtisch zijn. Vanuit de liefde en passie voor baby's en mama's had Jana al enkele jaren het idee om een babyspa te starten. Om zo tijdens die eerste weken en maanden een extra rust en ontspanning in deze unieke ervaring te steken. 
 
Na jaren lange ervaringen tussen zwangere, mama's en baby's kon Jana perfect inschattten wat dat tikkeltje extra ze hen nog kon aanbieden. Een unieke ervaring, een soort droom die werkelijkheid kan worden. En dit met professioneel advies van zelf een mama met een groot vroedvrouwenhart.
 
Verder zal Jana bijgestaan worden door Melissa. Nog een mama met een groot hart voor die dierbaarste schatten. 
 
Je zal in onze babyspa dan ook alleen maar de beste begeleiding krijgen van twee mama's met hun hart op de juiste plaats.
 

Wat zijn onze sterktes

Rustgevende omgeving

In de babyspa wordt enkel op afspraak gewerkt. Een babyspa waar prikkeling tot het minimum wordt gebracht.

 
 

Familiale sfeer

Niet alleen de baby wordt zen, maar we zorgen voor een totaal beleving van ouders en baby.

 

Ecologische producten

In de babyspa wordt er enkel gewerkt met ecologisch verantwoorde producten. Als we als kleine onderneming ons steentje kunnen bijdragen, dan doen we dit met zeer veel liefde.  

 

Ons team

Jana is een vroedvrouw in hart en nieren. Aanvullend aan haar job als zelfstandig vroedvrouw vindt ze de perfecte balans om een babyspa uit te baten. Zelf is ze mama van twee energieke meisjes: Léonie en Marie-Lou.

Jana Meiresonne

Oprichtster en Zelfstandig vroedvrouw

Melissa is een verpleegkundige met heel wat ervaring. Het zorgen voor ligt dan ook centraal bij haar. Zelf is ze mama van Morries en Kamiel. Naast haar job als verpleegkundige, staat ze met veel enthousiasme te popelen om jullie bij te staan tijdens deze ultieme ervaring.

Melissa Pelst

Verpleegkundige

Jame BV (Maatschappelijke zetel)

Hoge Landbilkstraat 11
9185 Wachtebeke
BE0773 891 932

Contactgegevens

Adres
Groenplein 8, 9060 Zelzate 
Telefoon
E-mail